Trafieq Business wordt Trafieq Educatie en Advies BV

Trafieq Business wordt Trafieq Educatie en Advies BV
////
   

logo

Trafieq Nieuwsbrief

Datum: 28 november 2022

 
 
 
 
 

Trafieq Business wordt Trafieq Educatie en Advies BV

Beste , 
 

De wereld is voortdurend in beweging. Op dit moment is dit duidelijk te merken aan alle gevolgen van het Covid-19 virus, de demonstraties tegen racisme en heftige natuurrampen. Maar ook in positieve zin door uitingen van onderlinge verbinding, zorg voor elkaar en waardering voor zorgpersoneel.

Ook Trafieq blijft natuurlijk niet stilstaan.

Om u en toekomstige klanten nog beter van dienst te kunnen zijn is besloten om per 1 augustus 2020 alle activiteiten te voeren onder de naam Trafieq Educatie en Advies BV. Door een interne fusie komt de naam Trafieq Business te vervallen. Onze handelsnaam Trafieq blijft ongewijzigd.

Trafieq brengt mensen in beweging om meer verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van veiligheid, gezondheid en samen werken.

U bent én blijft bij ons aan het juiste adres voor kennis en expertise met betrekking tot gedragsverandering.

Trafieq maakt zich als trainings- en adviesbureau bovendien nog altijd sterk voor nuchtere medewerkers op de werkvloer en de weg. Medewerkers die niet onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen (ADM) werken, vormen de belangrijkste basis voor veilig werken.

Dit betekent dat we onze expertise graag met u blijven delen om uw bedrijf of organisatie veiliger en gezonder te maken en uw medewerkers nog beter te laten samen werken.

Daarnaast bieden we een antwoord op vraagstukken rond:

  • Problemen rond alcohol, drugs en medicijnen op de werkvloer;
  • Individuele bijstand bij problemen t.g.v. middelengebruik door inzet van het 3-partijencontract;
  • Leiderschap, stoppen met roken, fysieke belasting voor beroepschauffeurs (code 95), omgaan met passagiers die onder invloed zijn (Bus, taxi en andere vervoersmiddelen);

Trafieq ondersteunt u graag op elk niveau: van het maken van een praktisch en juridisch gedegen ADM-beleid tot het uitvoeren van (ad hoc) controles op het onder invloed zijn van alcohol, drugs en medicijnen of het verbeteren van de leefstijl van uw medewerkers door middel van training.

Ons trainingsaanbod is zeer divers. We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Meer weten? 
Wilt u meer weten over de fusie, dan wel de service en diensten van Trafieq? Neem dan contact met ons op per telefoon 030-3070203 of email: advies@trafieq.nl.

De samenvoeging van onze werkmaatschappijen betekent dat de onderwerpen in deze nieuwsbrief, zullen worden uitgebreid met artikelen over gedragsverandering, gezondheid en samen werken. Hopelijk zult u, als lezer, deze uitbreiding waarderen. Wij doen ons uiterste best om relevante informatie te delen.

Met vriendelijke groeten,
Namens alle medewerkers van Trafieq,

Harry Rienmeijer
Directeur

 

"Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen." 
- Martin Luther King


 
 
 
 
www.trafieq.nl | Contact | Facebook | Twitter