Trafieq educatie en advies - oktober 2021

Trafieq educatie en advies - oktober 2021
////
   

logo

Trafieq Nieuwsbrief

Datum: 28 november 2022

 
 
 
 
 
 
Beste , 

#stoptober! 

Het is weer oktober en dat betekent dat vele rokers weer een poging zullen doen om dit keer écht te stoppen. 

knoop in je sigaret stoptober‘’Stoppen met roken is een makkie, ik heb het al 20x gedaan”

En precies daarom ontwikkelde Trafieq de training 'Stoppen met roken'. 

Kijk voor meer informatie over de training Stoppen met roken op onze website, of neem direct contact op over de mogelijkheden via advies@trafieq.nl 

 

Maar Trafieq heeft nog veel meer interessante trainingen! 


Werkgeluk

werkgelukWerkgeluk is meer dan plezier in het werk. Een vaste omschrijving van werkgeluk is er niet, maar het is een gevoel van geluk en plezier dat het werk je geeft. In de training werkgeluk staan we stil bij wat dit voor jou als deelnemer betekent. We gaan in op de componenten waaruit werkgeluk is opgebouwd en op welke manier medewerkers daar zelf invloed op kunnen uitoefenen. De deelnemers worden uitgedaagd om kritisch naar de huidige situatie te kijken, de regie te pakken naar geluk(kiger) in het werk. Zo inspireren wij werknemers ook achter hun eigen werkgeluk aan te gaan. Neem voor meer informatie over deze training contact op via advies@trafieq.nl of kijk op onze website


Signaleren van ADM gebruik

signaleren van adm gebruikTrafieq houdt zich al jaren bezig met het in beweging brengen van medewerkers om meer verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding. We richten ons met name op het voorkomen van werken onder invloed van alcohol, drugs en/of medicijnen.
Het kunnen signaleren en vervolgens aanpakken van werken onder invloed kan de werkgever helpen om grote veiligheidsproblemen te voorkomen, maar ook om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren.
U creëert een veilige werkomgeving, verhoogt de productiviteit van medewerkers en kunt het verzuim positief beïnvloeden. Er valt dus veel te winnen met een goede aanpak op het voorkomen van alcohol-, drugs- en medicijngebruik op de werkvloer.
Neem voor meer informatie over deze training contact op via advies@trafieq.nl of kijk op onze website.   
 

ISO certificaat 

ISO gecertificeerd
Trafieq heeft kwaliteit en gegevensbescherming hoog in het vaandel staan. Daarom is hard gewerkt aan het behalen van niet één, maar zelfs twee iso standaarden. Het resultaat is positief. Sinds februari 2021 beschikt Trafieq over zowel het ISO 9001 certificaat (kwaliteitsmanagement) als het ISO 27001 certificaat (informatiebeveiliging). 
   

Trafieq brengt mensen in beweging om meer verantwoordelijkheid te nemen voor vitaliteit, veiligheid, en verbinding. 
Kom ook in beweging! 
 
 
 
www.trafieq.nl | Contact | Facebook | Twitter | LinkedIn