Trafieq educatie en advies - november 2021

Trafieq educatie en advies - november 2021
////
   

logo

Trafieq Nieuwsbrief

Datum: 28 november 2022

 
 
 
 
 
 
Beste , 
 

Nieuw! Training 'Aan de slag met gedrag!'

rimpelingen in het water cirkels gedragStoppen met roken, minder alcohol drinken, meer bewegen, grenzen aangeven, etc… 

Het zijn slechts enkele voorbeelden van mooie voornemens die helaas vaak al snel in de prullenbak belanden of worden uitgesteld. En toch nemen we ons elk jaar weer voor om vanaf 1 januari écht ons gedrag te veranderen.

Maar waarom is het eigenlijk zo moeilijk om ons gedrag te veranderen?

Trafieq ontwikkelde een training om aan de slag te gaan met gedrag. In de training is aandacht voor theorie over gedrag, wordt duidelijk waarom het veranderen van gewoontegedrag zo moeilijk is en gaan deelnemers gaan direct aan de slag met hun eigen gedrag. Als deelnemer kies je zelf het gedrag waar je op wil richten, zoals gezonder eten, assertiever zijn op werk of gaan sporten. 

Meer weten over de training 'Aan de slag met gedrag!'? Kijk op onze website of neem direct contact op over de mogelijkheden via advies@trafieq.nl

Training code 95 Leefstijl - vernieuwd! 

De gezondheid van de chauffeurs kan veel invloed hebben op hun rijgedrag en zo ook op veiligheid op de weg. Naast dat een goede gezondheid van de chauffeurs (veel) risico’s kan verminderen, zijn er ontzettend veel positieve gevolgen.

leefstijl appeltje hartslagIn het nieuwe trainingsprogramma wordt nog beter aangesloten op de deelnemers. Wanneer het gaat om voeding kijken we niet alleen naar gezond of ongezond, maar pluizen we samen een voorbeeld menu uit. Wat staat er eigenlijk op een etiket en wat vertelt het je over de inhoud? Lees meer over de training leefstijl
 
In de training over fysieke belasting voor chauffeurs kijken we onder meer naar het effect van inspanning op je hartslag. En komen we er achter hoe de deelnemers parkeren ten opzichte van hun lunchplek. Verder weg zorgt namelijk voor meer beweging! Ook is in het trainingsprogramma opgenomen wat de invloed van stress is. Lees meer over fysieke belasting.
 
Het belangrijkste samengevat: er wordt een vertaalslag gemaakt naar de werk- en privé-situatie van de deelnemers met praktische tips. Zo kun je zelf (kleine) stappen nemen bij het veranderen van je leefstijl.
 
Wil je direct meer informatie? Neem dan contact op via advies@trafieq.nl of bel 030 - 3070203.  


Rijwaardigheid: “Oeps, sorry!”

cockpit auto toerenteller snelheidsmeter rijwaardighedRijwaardigheid draait niet om technische vaardigheden, maar om veilig, positief en verantwoord verkeersgedrag.
 
Juist over dát gedrag heeft Trafieq een berg aan ervaring.
 
Zo geven wij jaarlijks aan zo’n 15.000 mensen uitvoering van de Educatieve Maatregelen voor het CBR. Maar ook bieden we workshops, training en individuele begeleidingstrajecten aan werknemers van bedrijven.

“Alleen met respect bereik je gedrags­verandering”

In het ROV Magazine van oktober staat dit keer het tweede deel van een interview met Sandra Kamerbeek over de verschillende types van risicovolle verkeersdeelnemers. Én hoe je deze het beste kunt benaderen.

Wil jij ook aan de slag met verkeersgedrag binnen je organisatie? Trafieq heeft een ruim aanbod om werk te maken van rijwaardigheid. Van beleidsmakers tot werkgevers met ‘mensen op de weg’, van handhavers en sociaal werkers tot ouders van jonge verkeersdeelnemers: Trafieq helpt je op weg.
 
Neem voor meer informatie over deze training contact op via advies@trafieq.nl of kijk op onze website
 

Trafieq aanwezig bij ledendag vereniging voor VeiligheidsAdviseurs  

logo vVA
Woensdag 10 november vindt de jaarlijkse ledendag van de Vereniging van VeiligheidsAdviseurs plaats.
 
Namens Trafieq zijn Marian de Kort en Harry Rienmeijer aanwezig. Zij spreken over veiligheid op de werkvloer en het belang van een ADM-beleid daarbij. Ben je ook aanwezig? Loop dan vooral even langs!

Trafieq brengt mensen in beweging om meer verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit, en verbinding. 
Kom ook in beweging! 
 
 
 
www.trafieq.nl | Contact | Facebook | Twitter | LinkedIn