Trafieq wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en vooral veilig 2020!

Trafieq wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en vooral veilig 2020!
////
 

logo

Trafieq Nieuwsbrief

Datum: 28 november 2022

Goede voornemens

Beste , 

Goede voornemens, wie heeft ze niet? Of ze nu op 1 januari worden nageleefd, of pas later in het jaar, dat maakt eigenlijk niet eens zoveel uit. Het gaat er om dat ze worden gerealiseerd. 

Ook staatssecretaris Van Ark heeft goede voornemens. Zo maakte zij gisteren (donderdag 16 januari 2020) bekend dat in navolging van haar kamerbrieven in oktober 2019, ook het kabinet inmiddels van plan is om de wetgeving omtrent alcohol- en drugscontroles op de werkvloer te veranderen. In eerste instantie in de chemische industrie, maar in de toekomst ook in andere bedrijfstakken, zoals bouw- en metaal. Lees meer over de voornemens van staatssecretaris Van Ark

Niet alleen Van Ark, maar ook Trafieq heeft een paar goede voornemens voor 2020. Zo hopen wij dit jaar gecertificeerd te worden voor de ISO-normen 9001 en 27001. Deze certificering is onderdeel van de voortdurende kwaliteitsverbetering die we bij Trafieq nastreven. Onze belangrijkste doelstelling blijft echter onverminderd: u zo goed mogelijk helpen bij het creëren en onderhouden van een veilige werkvloer, gezonde werknemers en samenwerken.  
 
De Feestdagen zijn voorbij
https://youtu.be/uuBQKDGmjPc

Heeft u dus als (een van de) goede voornemen(s) om te werken aan een veilige werkomgeving voor uw werknemers? Neem dan vooral contact op! Wij helpen graag!

Robert Mazier operationeel directeur Trafieq
Per 1 januari is Robert Mazier toegetreden tot de directie van Trafieq. Sandra Kamerbeek, mede-oprichter van Trafieq, stapt uit de directie en zal zich per 1 januari als beleidsmedewerker Kwaliteit focussen op de kwaliteitsborging binnen Trafieq. Sandra blijft vast adviseur van het directieteam. Aan Robert is de taak om Trafieq bedrijfsmatig te leiden en organiseren. Wij wensen Robert en Sandra allebei succes in hun nieuwe functie!
 
Agenda 
20 februari 2020 - Training ‘Signaleren medewerkers onder invloed en het gesprek aangaan'
19 mei 2020 - Training ‘Signaleren medewerkers onder invloed en het gesprek aangaan'

Inschrijven voor deze training kan via deze link. Hier vindt u ook meer informatie over deze training. 

 
Meer weten? Of direct aan de slag met uw eigen ADM-beleid?
Trafieq kan u hierbij ondersteunen! Neem vrijblijvend contact op met Anja Baijens via 030-3070203 of mail naar advies@trafieq.nl


 
www.trafieq.nl | Contact | Facebook | Twitter