Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Trafieq heeft aandacht voor kwaliteit

Trafieq heeft aandacht voor kwaliteit
////
 

logo

Trafieq Nieuwsbrief

Datum: 04 maart 2024

Kwaliteit en carnaval. Alaaf!!

Beste , 

In de vorige nieuwsbrief schreven we al dat we als organisatie hard werken aan het behalen van de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. 

Maar kwaliteit gaat bij ons verder dan het behalen van een certificaat. Daarom organiseert Trafieq onder meer elk jaar een landelijke bijeenkomst voor haar trainers en andere medewerkers. Deze dag geeft de medewerkers van Trafieq inhoudelijke informatie en biedt meteen een kans om elkaar formeel en informeel te ontmoeten. 

Het programma was dit jaar zeer onderhoudend en informatief. Zo werd de ‘klantreis’ van de deelnemers aan de educatieve maatregelen in beeld gebracht en besproken vanuit de perspectieven van zowel politie (eerste staandehouding) als Openbaar Ministerie (ontzegging rijbevoegdheid en oplegging van strafmaatregel) en CBR (volgen van verplichte training).
 
klantreis LTD Trafieq 2020

Niet alleen aan de trainers worden kwaliteitseisen gesteld, ook de behandelaars die medewerkers ondersteunen met een alcohol- en/of drugsprobleem zijn allemaal geregistreerd in het beroepsregister. Zij behandelen medewerkers in samenspraak met de werkgever én werknemer, bijvoorbeeld via het 3-partijencontract. Kijk hier voor meer informatie over het 3-partijencontract

Alaaf!!
Binnenkort is het weer zover, het carnaval barst los! Welke gevolgen kan dit hebben voor je bedrijf en medewerkers? Onze directeur licht het toe: 
Carnaval - Na de optocht naar het werk
https://youtu.be/konl95s5FXY

Wees je als medewerker bewust van de tijd die je lichaam nodig heeft om de alcohol en/of andere middelen af te breken. En wees je als werkgever bewust dat je medewerker nog onder invloed kan zijn wanneer hij/zij te snel aan het werk gaat.. Download daarom bijvoorbeeld onze infographic, of vraag een papieren versie aan. 

Vacature
Trafieq is op zoek naar een teamleider uitvoering v/m voor 24 uur. Kijk hier voor meer informatie over de vacature.
Reageren kan tot uiterlijk dinsdag 25 februari 23.30 uur.  
 
Agenda 
21 februari - Carnavalsperiode Weet waar je aan toe bent, download de infographic!
4 maart 2020: Safety Diner Pitch bij het NLVI. Trafieq is aanwezig als partner. Komt u ook? Meer informatie.
19 mei 2020 - Training ‘Signaleren medewerkers onder invloed en het gesprek aangaan'

Inschrijven voor de training 'Signaleren' kan via deze link. Hier vindt u ook meer informatie over de training. 

 
Meer weten? Of direct aan de slag met uw eigen ADM-beleid?
Trafieq kan u hierbij ondersteunen! Neem vrijblijvend contact op met Anja Baijens via 030-3070203 of mail naar


 
www.trafieq.nl | Contact | Facebook | Twitter