Trafieq in tijden van Corona

Trafieq in tijden van Corona
////
 

logo

Trafieq Nieuwsbrief

Datum: 28 november 2022

Coronacrisis en gedragsverandering

Beste , 

Het zijn bizarre en onwerkelijke tijden door alle maatregelen die we gezamenlijk treffen om de verspreiding van het Coronavirus zo goed mogelijk tegen te gaan. Iedereen heeft ermee te maken en ondervindt er gevolgen van.

Voor Trafieq betekent dit concreet dat we noodgedwongen zijn gestopt met het uitvoeren van de klassikale cursussen voor overheid en bedrijfsleven. We zitten echter niet stil en denken voortdurend in mogelijkheden bij veranderingen. 

Individuele begeleiding
Zo gaan we zeker verder met de individuele, persoonlijke begeleiding, onder andere in de vorm van het 3-partijencontract. Onze behandelaars blijven de cliënten ondersteunen. Aandacht en tijd voor elkaar is belangrijk en momenteel is er misschien zelfs nog meer behoefte aan begeleiding dan anders. U kunt in ieder geval blijven rekenen op onze deskundigheid en steun.

E-learning
Wilt u met uw medewerkers meteen aan de slag? Maak dan gebruik van onze e-learning. Zo kunt u uw medewerkers voorlichten op de risico’s van het werken onder invloed van alcohol, drugs en medicijnen. Zodra de maatregelen rondom het Coronavirus weer worden opgeheven kan iedereen meteen veilig en bewust weer aan de slag. Werkt u in deze tijden ‘gewoon’ door? Ook dan heeft u baat bij deze cursus. 

Gedragsverandering
Wilt u meer weten over gedragsverandering? Trafieq deelt graag haar jarenlange expertise. De komende tijd presenteren wij elke dag een filmpje op ons YouTube kanaal. Abonneert u zich direct op deze 'playlist' en mis niks! 

Wij realiseren ons dat het zware tijden zijn voor alle ondernemers, werkgevers en werknemers,  individuen en zzp-ers. We wensen iedereen dan ook heel veel sterkte, succes maar vooral een goede gezondheid voor u en uw dierbaren. 

Tot snel. 

 

Meer weten? Of direct aan de slag met uw eigen ADM-beleid?
Trafieq kan u hierbij ondersteunen! Neem vrijblijvend contact op met Anja Baijens via 030-3070203 of mail naar advies@trafieq.nl


 
www.trafieq.nl | Contact | Facebook | Twitter