Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Werkgeluk!

Werkgeluk!

10 mei 2023 - online

Voel jij je ook wel eens uitgeblust? Ervaar je met regelmaat stress? Heb je zelfs last van lichamelijk klachten? Tegenwoordig is vitaliteit in veel bedrijven een belangrijk thema. Want gebrek aan vitaliteit, bijvoorbeeld door werkstress, vormt een grote oorzaak van mentale ongezondheid. Het is zelfs gebleken dat één op de vijf werknemers last krijgt van burn-out verschijnselen. Het vergroten van jouw werkgeluk kan een oplossing bieden!

Ons aanbod
Trafieq draagt graag bij aan de verbetering van werkgeluk, zodat jij weer vol energie en goede moed aan het werk gaat. Daarom passen wij de tarieven tijdelijk aan. De investering voor deze training is normaal € 850,- per deelnemer, maar schrijf je je vóór 1 mei 2023 in voor de training van 10 mei, dan betaal je nu tijdelijk € 375,- per persoon. Kom je met 2 personen, bijvoorbeeld met een collega, dan betaal je slechts € 495,- in totaal. Dit tarief is exclusief BTW.

Hecht je ook waarde aan joúw werkgeluk? Schrijf je dan in!


Trafieq educatie en advies

Bergweg 173a I 3707 AC Zeist I 030 - 30 70 200 I   I www.trafieq.nl