Welk risico loopt uw bedrijf?

Weet u welke risico's uw bedrijf loopt door alcohol, drugs en medicijnen (ADM) op de werkvloer? Met de ADM-scan heeft u binnen enkele minuten inzicht in de risico's.

Een groot deel van het ‘kort verzuim’ in het bedrijfsleven wordt veroorzaakt door gebruik van alcohol, drugs en medicijnen met als effect verzuim, productieverlies en onveilige situaties.

Met de online tool krijgt u een indruk van het risico dat alcohol-, drugs- en medicijngebruik op het werk met zich meebrengt. Daarbij wordt ook gekeken naar de kans en het mogelijke effect van middelengebruik en de effectiviteit van eventueel reeds bestaand beleid.

Trafieq begeleidt u graag naar een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkvloer.

Breng nu uw risico in kaart met de ADM-scan

Alle nieuwsberichten

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.