Diensten in tijden van COVID-19

Diensten in tijden van COVID-19

In tijden van COVID-19 werken veel bedrijven nét even wat anders en zo ook Trafieq. Inmiddels biedt Trafieq al haar trainingen, workshops en individuele begeleiding zowel fysiek, als online aan. In onze trainingslokalen en spreekkamer is voldoende ruimte om te voldoen aan de aanbevolen afstanden en we werken met kleine groepen. Op deze manier waarborgen we de veiligheid en gezondheid van deelnemers én medewerkers. Uiteraard kunnen onze diensten ook op een andere lokatie worden uitgevoerd. Neem dan vooral even contact op!

3-Partijencontract Consistent©

Komt het bij jouw organisatie wel eens voor dat een medewerker onder invloed werkt van alcohol, drugs en/of medicijnen? Dit kan consequenties hebben en misschien wel leiden tot ongelukken. Om dat te voorkomen en gebruik van middelen niet te laten leiden tot verzuim, ongevallen en/of disfunctioneren hanteert Trafieq een speciale werkwijze voor medewerkers in bedrijven: het 3-Partijencontract. Het 3-Partijencontract is een overeenkomst tussen werkgever, werknemer en een behandelaar van Trafieq. Er wordt snel en discreet gehandeld, vaak binnen 24 uur en de werknemer blijft aan het werk tijdens de behandelperiode. Bijkomend voordeel is dat ook volgens bedrijfszorgverzekeraars dit de beste en goedkoopste oplossing is.

COVID-19 proof: De training bestaat uit een contractbespreking, 9 behandelmomenten en een evaluatie die allemaal online kunnen plaatsvinden. Trafieq maakt gebruik van een veilige online omgeving ingericht volgens de AVG-richtlijnen.

Kortom, op zoek naar een behandelwijze zonder lange wachtlijst en gericht op het voorkomen van herhaling? Neem dan direct contact op met Leon Brusse via email leon@trafieq.nl of bel 030-3070203.

Training signaleren medewerkers onder invloed en het gesprek aangaan voor leidinggevenden

Herken jij altijd de symptomen van alcohol, drugs en/of medicijngebruik bij jouw medewerkers?

Het doel van de training is het leren herkennen van een medewerker die onder invloed is van alcohol of drugs en het bespreekbaar maken van dat vermoeden. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende middelen en de waarneembare effecten per middel.

Leidinggevenden kunnen na de training met voldoende zelfvertrouwen op basis van uiterlijke kenmerken en gedrag een onderbouwd vermoeden uitspreken, rekening houdend met het feit dat iemand onder invloed is. Ook wordt geleerd hoe een discussie te voorkomen, hoe om te gaan met weerstand en handelend op te treden, zodat de veiligheid binnen het bedrijf gewaarborgd blijft.

COVID-19 proof: De training bestaat uit een dagdeel van 4 uur en kan online plaatsvinden. Trafieq maakt gebruik van een veilige online omgeving ingericht volgens de AVG-richtlijnen.

Ben je op zoek naar een online interactieve training om alcohol, drugs en/of medicijngebruik bij jouw medewerkers te kunnen signaleren? Zoek niet verder maar neem direct contact op met Leon Brusse via email leon@trafieq.nl of bel 030-3070203. Afhankelijk van jouw situatie zijn variaties mogelijk in duur en inhoud van de training.

Training gesprekstechnieken alcohol-, drugs- en medicijngebruik (ADM)

Je hebt het vermoeden dat iemand onder invloed van ADM aan het werk is? En weet je niet hoe je dit bespreekbaar kunt maken? In deze training oefen je met verschillende gesprekstechnieken, zodat je zelf dat gesprek aan kunt gaan.

COVID-19 proof: De training bestaat uit een dagdeel van 4 uur en kan online plaatsvinden.

Ben je op zoek naar een online interactieve training om vermoedens van alcohol, drugs en/of medicijngebruik bespreekbaar te maken? Zoek niet verder maar neem direct contact op met Leon Brusse via email leon@trafieq.nl of bel 030-3070203. Afhankelijk van jouw situatie zijn variaties mogelijk in duur en inhoud van de training.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

Algemene informatie

Algemene informatie

Adresgegevens


© Trafieq | Ontwerp: Elephant Design | Realisatie: WebLab42