Expert in gedragsverandering

Trafieq educatie en advies BV begeleidt verandering van gedrag. Wij brengen mensen in beweging om zelf meer verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, gezondheid en samen werken. Wij doen dit via training, advies en andere ondersteunende diensten. Zowel voor bedrijven, als in de publieke sector.

Trafieq is landelijk uitvoerder van alle wettelijk verplichte educatieve maatregelen die worden opgelegd bij alcoholgebruik of onveilig rijgedrag in het verkeer (LEMA, EMA, ASP en EMG). Deze opdracht geeft ons een groot netwerk aan deskundige trainers, veel expertise en een uitgebreide ervaring met motiverende gespreksvoering, omgaan met weerstand en gedragsverandering. Ervaring die we graag inzetten en vertalen voor anderen.

De trainers van Trafieq zijn stuk voor stuk deskundig en hebben ervaring met gedragsverandering; de trainingen worden gegeven door onder andere agogen, pedagogen, psychologen, verpleegkundigen, docenten en coaches.

Objectief en zonder oordeel

Of we nou trainen rond duurzame inzetbaarheid, samenwerking of over de invloed van alcohol en drugs op de werkvloer: de trainingen van Trafieq worden gegeven zonder oordeel. Onze kennis delen we graag met u, maar op zo’n manier dat deelnemers zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen gedrag en keuzes. Zónder vermanend vingertje, maar juist objectief, mét humor en relativeringsvermogen. Onze trainingen zijn gericht op kennisoverdracht, bewustwording en gedragsverandering. Ze zijn informatief, maar ook leuk. En wat leuk is blijft hangen: dat is het geheim van ons succes.

Om transparantie te bevorderen en misverstanden te voorkomen handelt Trafieq volgens een gedragscode. In deze gedragscode staat ook hoe eventuele klachten kunnen worden ingediend en daarna worden behandeld bij Trafieq.

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.