Visie en werkwijze

De weg naar de oplossing voor een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkvloer is een waar doolhof. Trafieq weet de weg en neemt uw bedrijf graag mee via de kortste route.

Trafieq levert op efficiënte, flexibele wijze een bijdrage aan het vergroten van bewustzijn, houding en vaardigheden op het snijvlak van alcohol-, drugs- en medicijngebruik, veiligheid en gezondheid. Wij werken altijd met oog voor kwaliteit en wijzen onze klanten de weg naar betere bedrijfsresultaten, verlaging van ziekteverzuim en een optimale veiligheidscultuur.

Om transparantie te bevorderen en misverstanden te voorkomen handelt Trafieq volgens een gedragscode. In deze gedragscode staat ook hoe eventuele klachten kunnen worden ingediend en daarna worden behandeld bij Trafieq. 

Netwerkorganisatie

Trafieq is een netwerkorganisatie. Wij verzamelen kennis, cijfers en feiten over ons vakgebied (middelengebruik en veiligheid op de werkvloer en in het verkeer) door samenwerkingen aan te gaan met voor ons relevante organisaties. Trafieq werkt onder andere samen met: 

 

 

 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.