Skip to main content

Trafieq zoekt een manager support / plaatsvervangend directeur

Wil jij mensen motiveren om samen topkwaliteit te leveren aan onze trainers en onze opdrachtgevers? Vind je het leuk om mensen te laten groeien? Is het voor jou belangrijk om met je werk een maatschappelijke bijdrage te leveren? En wil je invloed hebben op het beleid van onze organisatie? Dan kun je hier als manager support en plaatsvervangend directeur bij Trafieq je ei in kwijt!

Manager support / plaatsvervangend directeur

Trafieq zoekt een stevige manager die het team support aanstuurt. Samen met dit team ondersteun je onze trainers om resultaten te kunnen boeken op het terrein van gedragsverandering. Als plaatsvervangend directeur sluit je desgewenst aan bij het directieoverleg en werk je, in de aansturing van de hele organisatie, met de algemeen directeur Robert Mazier en een aantal coördinerend trainers samen. In het team support zitten zelfstandige collega’s op het gebied van onder andere financiën, HR, planning, communicatie, producten en programma’s. Jij inspireert de mensen op kantoor en zorgt voor structuur, helpt met de implementatie van onze nieuwe planningstool en laat de nieuwe dienstverlening zoals een EMD (Educatieve Maatregel Drugs) soepel landen in de structuur van Trafieq. Daarom voer jij ook het accounthouderschap met het CBR.

Ons werk

Trafieq brengt mensen in beweging om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding. Wij doen dit via training, advies en andere ondersteunende diensten, gericht op gedragsverandering. Onze grootste opdrachtgever is het CBR. Met meer dan 1.200 cursussen en ruim 11.000 cursisten per jaar zijn we de enige uitvoerder van de Educatieve Maatregelen van het CBR. Deze gedragscursussen, gericht op veiligheid in het verkeer, voeren we uit op zeven locaties in Nederland: Amsterdam, Assen, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zeist en Zwolle.

Met alle opgedane kennis en ervaring werken we ook voor bedrijven en de publieke sector zoals Gall & Gall, Veilig Verkeer Nederland en SPIE Nederland. Voor deze opdrachtgevers bieden we zowel online als offline trainingen die gericht zijn op vitaliteit, veiligheid en gedragsverandering. We hebben ook een complete aanpak rond alcohol, drugs en medicijnen die uitstekend past op de werkvloer van alle BRZO bedrijven (bedrijven die met zware ongevallen te maken kunnen krijgen en moeten voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving) in Nederland.

Belangrijke voorwaarden 

 • Je hebt ervaring als leidinggevende aan professionals. Daarbij heb je kennis en ervaring met HR en finance van een MKB-bedrijf. Je bent in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden, werkt gecoördineerd, kan anderen helpen om gecoördineerd te werken en blijft in verbinding - ook als het druk of spannend wordt. 
 • Je past bij onze cultuur. Maar ja, wat is dat dan? Wat voor ons in ieder geval belangrijk is: 
  • De menselijke maat staat bij Trafieq voorop, in onze cursussen maar ook op kantoor
  • De sfeer: persoonlijk en informeel (tijdens de sollicitatie moet je je natuurlijk gepast kleden, maar Robert en Henk zijn bijvoorbeeld gek op sneakers)
  • Een oordeelvrije houding: nieuwsgierig naar wat er achter gedrag zit.
  • We willen allemaal maatschappelijke en persoonlijke impact maken.
  • En ons ontwikkelpunt: steviger op de inhoud spelen, terwijl we de relatie goed houden. 
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met ons werkveld: training, advies, gedragsverandering, educatieve maatregelen, veiligheid, gezondheid, voorlichting of preventie.
 • Je beschikt over ten minste hbo-niveau, en ICT vaardigheden die in 2023 passen (we werken met Google Workspace, Exact en Monday). Je beheerst de Nederlandse taal en je kunt je goed uitdrukken in het Engels. 

Wij bieden je een salaris passend bij de rol en jouw ervaring, een prettige sfeer om in te werken en (maatschappelijk) van betekenis te zijn. En als laatste bieden we een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket dat we geregeld updaten aan deze tijd.

Word je enthousiast van deze tekst? Stuur ons dan een reactie! 

Bij Trafieq brengen we allerlei verschillende mensen in beweging via onze dienstverlening. Daarom zien we deze waardevolle verscheidenheid ook graag terug in onze medewerkers. Ongeacht je gender, culturele achtergrond, van wie je houdt of wat je gelooft: we zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Stuur een mail met CV en motivatie uiterlijk zondag 17 september naar Mieke Koot () t.a.v. Henk Schravemade. Weet wel dat als we kandidaten vinden passen, we ook gelijk gesprekken inplannen, je hoeft dus niet te wachten tot zondag 23:55.

Heb je nog vragen over de functie of het proces? Neem dan contact op met Henk Schravemade, interim directeur van Trafieq. Dit kan via 06 28 71 39 61 of .