Niemand is tegen veilig verkeer, maar toch hebben we allemaal last van onveilige situaties in het verkeer. Gedrag van mensen speelt daarin een grote rol. Blijkbaar zitten we elkaar soms in de weg. Veel verschillende mensen maken zich hier zorgen over en zoeken naar manieren om hier iets aan te doen. Van beleidsmakers tot werkgevers met ‘mensen op de weg’. Van handhavers en sociaal werkers tot ouders van jonge verkeersdeelnemers. Trafieq kan je hiermee op weg helpen.

Bent u op zoek naar advies over ADM-beleid? Worstelt u met de nuancering, maar wilt u wel volledig zijn? Trafieq heeft jarenlang ervaring opgedaan, bij zowel grote als kleinere organisaties en helpt u graag bij het opstellen en adviseren over een passend en juridisch gedegen ADM-beleid.

Trafieq maakt het u bovendien makkelijk wanneer u zelf snel een volledig ADM-beleid wil opstellen. Hiervoor ontwikkelde Trafieq speciaal de ADM-beleidstool.

Nog niet overtuigd? Doe dan eerst de risico scan om te ontdekken of u en uw bedrijf risico lopen wanneer u geen ADM-beleid heeft opgesteld en geïmplementeerd.

Onze locatie beschikt over twee professionele leslokalen en een werk-/spreekruimte. Deze zijn binnen de RIVM-richtlijnen prima te gebruiken.

Trainingszalen

Beide zalen beschikken standaard over een smartboard, eventueel uit te breiden met laptop, beamer, projectiescherm, geluidsboxen, flipover en stiften. De opstelling van de zaal kan in overleg worden afgestemd.

  Binnen RIVM regels   Normaal

Trainingsopstelling (hoefijzer)  

11 + trainer

12-14 + trainer 

Rij-opstelling

12 + trainer

16 + trainer

Kringopstelling (zonder tafels) 

12 + trainer 20-25 + trainer

 

 

 

 

 
Andere opstellingen zijn mogelijk. Ook kunnen beide lokalen worden geschakeld tot 1 grote ruimte. Deze ruimte biedt de (afhankelijk van de opstelling) een maximum capaciteit tot 60 - 70 personen (collegezaal opstelling).

Per lokaal (uitgaande van maximaal 14 personen) hanteren we een tarief van € 250,00 per dagdeel per lokaal (exclusief BTW, inclusief koffie/thee en water).

Spreekruimte

Trafieq heeft een aparte werk- en spreekruimte. De capaciteit is maximaal 4 personen. Deze ruimte is ideaal voor coachingsgesprekken of zakelijke afspraken e.d. die je in Zeist wilt voeren.

Voor de spreekruimte hanteren we een tarief van € 45,00 per dagdeel (ex BTW, inclusief koffie/thee en water voor maximaal 4 personen).

Bereikbaarheid en parkeren

De Bergweg 173A is snel bereikbaar vanaf de snelweg de A28 en met het OV via bus en OV-fiets. Ingang en parkeren zijn aan de achterzijde van het pand, bereikbaar via de Dijnselburgerlaan. Parkeren is gratis, maar de plekken zijn beperkt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Meer informatie over route en parkeren vindt u hier.

Reserveren kan via planning@trafieq.nl

Op zoek naar een gedegen planning, facilitering en uitvoering van trainingen binnen uw bedrijf? Trafieq helpt u bij het faciliteren van trainingen, heeft zelf fysieke trainingsruimtes, maar traint ook online of op locatie.
Trafieq helpt u bij het plannen van deelnemers, trainers en locaties en zorgt voor een prettige administratieve afhandeling hiervan. Uw deelnemers en de trainers worden bijtijds geïnformeerd over de trainingsdata, locatie, etc.
Bovendien heeft Trafieq de beschikking over een grote pool aan trainers met naast gedragsverandering elk hun eigen specialismen.
Kortom, geef uzelf de rust en besteed de praktische trainingshandelingen uit aan Trafieq.

Jaarlijks trainen wij zo’n 12.000 tot 15.000 deelnemers gericht op gedragsverandering. Of het nou gaat om gedrag in het verkeer, op de werkvloer of om het gebruik van alcohol, drugs of medicijnen. Het draait bij Trafieq om het in beweging te brengen van mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor gezondheid, veiligheid en samen werken.

Trainingsaanbod

Ons trainingsaanbod is zeer divers. We komen graag in gesprek om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Om een beeld te geven van wat we zoal kunnen:

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.