Werkgevers kunnen hulp bieden als een medewerker problemen heeft rond het gebruik van alcohol, drugs en/of medicijnen. Of wanneer er sprake is van problematisch gedrag in het verkeer. Of bij game-, gok- of andere vormen van verslaving die het functioneren hinderen. Professionele individuele zorg aan probleemgebruikers kan uitval en disfunctioneren voorkomen. Veel persoonlijk leed en kosten worden daarmee voorkomen.

Handhaving is een belangrijk middel om een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkvloer te behouden. Veel mensen denken dat handhaving alleen mogelijk is met alcohol- en drugscontroles. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden, zoals het signaleren van medewerkers onder invloed en mensen hierop aanspreken. Dit is dezelfde manier van handhaven als bij persoonlijke beschermingsmiddelen. Trafieq helpt u echter graag bij het op een juiste en prettige manier van uitvoeren van controles. 

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.