Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Is jouw ADM-beleid al op orde?

Is jouw ADM-beleid al op orde?

13 april 2023

Werken onder invloed van Alcohol, Drugs of Medicijnen (ADM) komt helaas vaker voor dan je denkt. De kosten voor werkgevers door verzuim en productieverlies door alleen al alcoholgebruik lopen naar schatting op tot 1,3 miljard euro per jaar. Ook imagoschade door het gebruik van drank en drugs is een veelvoorkomend probleem. Om dit allemaal te voorkomen is een goed ADM-beleid noodzakelijk. 

Minister Van Gennip (SZW) heeft onlangs weer eens het belang onderstreept van een ADM-beleid voor organisaties. Daarnaast wil zij ook de mogelijkheden voor bedrijven verruimen voor het kunnen testen van werknemers bij bedrijven. Wil je meer weten over onze aanpak en de opvallende zaken uit de kamerbrief? lees dan verder.

 


In de Masterclass 'ADM-beleid' van Trafieq wordt stilgestaan bij wat een goed ADM-beleid omvat en hoe je deze kunt ontwikkelen. Zowel inhoudelijke als juridische aspecten zullen aan de orde komen. Deze Masterclass wordt verzorgd door een expert van Trafieq i.s.m. een jurist en Stichting WAD.

Wil je ook meer kennis over de inhoud en ontwikkeling van een goed ADM-beleid? Schrijf je dan  hier  in voor slechts € 49,- p.p.!

Trafieq educatie en advies

Bergweg 173a I 3707 AC Zeist I 030 - 30 70 200 I   I www.trafieq.nl