Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Complimenten, erkenning, waardering: de kracht van positieve psychologie

Complimenten, erkenning, waardering: de kracht van positieve psychologie

Complimenten, erkenning, waardering: de kracht van positieve psychologie

Al meer dan 20 jaar is het elk jaar op 1 maart Nationale Complimentendag, de dag waarop waardering centraal staat. Iedereen die ooit een oprecht compliment heeft gekregen, weet het: een compliment maakt je dag. Het is balsem voor de ziel: je voelt je gezien, gewaardeerd, serieus genomen. En dat is precies waar wij mensen behoefte aan hebben. Waardering maakt ons blij, enthousiast, energiek en opgewekt. Wanneer we ons op ons werk gewaardeerd voelen, leidt het ook nog eens tot een grotere productiviteit en tot meer motivatie en betrokkenheid. 

 

De nadruk leggen op wat er wél goed gaat is een van de belangrijkste kenmerken van positieve psychologie. In het artikel Complimenten, erkenning, waardering: de kracht van positieve psychologie lees je hoe Trafieq positieve psychologie inzet om gedragsverandering te bereiken. In het verkeer, maar ook op de werkvloer. Je leest waarom we het doen én hoe we het doen, met verhalen uit de praktijk.

 


‍Op de agenda

Wil je leren hoe het werkt in de praktijk en handige hulpmiddelen aangereikt krijgen om zelf gedragsverandering in gang te zetten? Volg een van onze gratis webinars!

 

4 methodes voor een alcohol- en drugsvrije werkvloer

12 maart 2024, gratis webinar (online)

 

4 manieren waarop veiligheidsmedewerkers alcohol- en drugsgebruik in combinatie met werk kunnen voorkomen

9 april 2024, gratis webinar (online)

 

Van risico naar herstel: hoe coaching kan helpen om werken onder invloed van alcohol of drugs tegen te gaan

23 mei 2024, gratis webinar (online)

 


Trafieq educatie en advies

Bergweg 173a I 3707 AC Zeist I 030 - 30 70 200 
  I www.trafieq.nl