Trafieq ontvangt NRTO-keurmerk

Trafieq ontvangt NRTO-keurmerk

Trafieq heeft in april 2022 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Dat is goed nieuws! Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Trafieq educatie en advies voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan Trafieq aantonen dat wij voldoen aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

“Wat wij zelf natuurlijk al wel wisten, wordt nu ook vastgesteld door een onafhankelijke partij. Na het behalen van de ISO-certificeringen voor Kwaliteit en Informatiebeveiliging is dit weer een nieuw bewijs dat we onze organisatie goed op orde hebben en kwaliteit leveren voor onze deelnemers en opdrachtgevers”, vertelt algemeen directeur Harry Rienmeijer van Trafieq.


Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de
private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een
opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Onze keurmerken staan vermeld op onze website. Meer weten over het NRTO? Bekijk dit filmpje.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

Algemene informatie

Algemene informatie

Adresgegevens


© Trafieq | Ontwerp: Elephant Design | Realisatie: WebLab42