Skip to main content

Verhuur trainingszaal en gespreksruimten

Onze locatie beschikt over twee professionele leslokalen en een werk-/spreekruimte.

1. Trainingszalenspecialist

Beide zalen beschikken standaard over een smartboard. Dit is naar wens uit te breiden met een laptop, een beamer, een projectiescherm, geluidsboxen, een uitgebreide muziekinstallatie, een flipover en stiften. De opstelling van de zaal kan in overleg worden afgestemd:

  • Trainingsopstelling (hoefijzer): 11-14 personen + trainer
  • Rij-opstelling: 12-16 personen + trainer
  • Kringopstelling (zonder tafels): 20-25 personen + trainer

Andere opstellingen zijn mogelijk. Ook kunnen beide lokalen worden geschakeld tot 1 grote ruimte. Deze ruimte biedt (afhankelijk van de opstelling) een maximum capaciteit tot 60 - 70 personen (collegezaal opstelling).

Per lokaal (uitgaande van maximaal 14 personen) hanteren we een tarief per dagdeel; altijd inclusief onbeperkt koffie/thee en water.

Spreekruimte

Trafieq heeft een aparte werk- en spreekruimte. De capaciteit is maximaal 4 personen. Deze ruimte is ideaal voor coachingsgesprekken of zakelijke afspraken e.d. die je in Zeist wil voeren.

Voor de spreekruimte hanteren we tarieven per dagdeel; inclusief onbeperkt koffie/thee en water.

Bereikbaarheid en parkeren

De Bergweg 173A is snel bereikbaar vanaf de snelweg (A28) en met het OV (via bus of OV-fiets). De ingang en parkeerplaatsen zijn aan de achterzijde van het pand, bereikbaar via de Dijnselburgerlaan. Parkeren is gratis maar de plekken zijn beperkt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Meer informatie over route en parkeren vindt u hier.

Reserveren kan via