Werken bij Trafieq

Bij Trafieq werken zo’n zeventig enthousiaste, gedreven en energieke professionals. We brengen mensen in beweging om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in een kennismaking met gedreven en maatschappelijk betrokken professionals die zich hierin herkennen.

Ben je (freelance) trainer, behandelaar of coach? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Actuele vacatures

Operationeel Manager

Wil jij mensen laten groeien? Wil jij mensen motiveren om topkwaliteit te leveren aan onze trainers en onze opdrachtgevers? Vind jij het belangrijk om met je werk een maatschappelijke bijdrage te leveren? Bij Trafieq kun je hier als operationeel manager volop mee aan de slag!  Operationeel ...

Trainers Code95

Lijkt het je leuk en een uitdaging om mensen in beweging te brengen? Trafieq is op zoek naar trainers Code95 Leefstijl en Fysieke Belasting, en voor onze workshop Alcohol, Drugs en Medicijnen.

Trainer Gedragsinterventies

Trafieq is op zoek naar trainers! Lijkt het je een uitdaging om het gedrag te veranderen van mensen die riskant rijgedrag vertonen? Bekijk dan de vacature en solliciteer!

Trafieq zoekt stagiaires!

Wij hebben altijd plek voor jonge mensen die ervaring op willen doen en impact willen maken. Kom jij ons team versterken?

Vacature behandelaar

Wij zijn op zoek naar freelance behandelaars! Voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren, freelance behandelaars en therapeuten om mee samen te werken en die zich voor langere tijd als behandelaar willen verbinden aan Trafieq.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

Algemene informatie

Algemene informatie

Adresgegevens


© Trafieq | Ontwerp: Elephant Design | Realisatie: WebLab42