Skip to main content

Werken bij Trafieq

Bij Trafieq werken zo’n zeventig enthousiaste, gedreven en energieke professionals. We brengen mensen in beweging om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in een kennismaking met gedreven en maatschappelijk betrokken professionals die zich hierin herkennen.

Ben je (freelance) trainer, behandelaar of coach? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Actuele vacatures

Trafieq zoekt een manager support / plaatsvervangend directeur

Wil jij mensen motiveren om samen topkwaliteit te leveren aan onze trainers en onze opdrachtgevers? Vind je het leuk om mensen te laten groeien? Is het voor jou belangrijk om met je werk een maatschappelijke bijdrage te leveren?

Trainers Code95

Lijkt het je leuk en een uitdaging om mensen in beweging te brengen? Trafieq is op zoek naar trainers Code95 Leefstijl en Fysieke Belasting, en voor onze workshop Alcohol, Drugs en Medicijnen.

Trainer Gedragsinterventies (in loondienst of zzp)

Trafieq is doorlopend op zoek naar trainers! Lijkt het je een uitdaging om het gedrag te veranderen van mensen die riskant rijgedrag vertonen? Lees dan verder en neem gerust contact met ons op!

Trafieq zoekt stagiaires!

Wij hebben altijd plek voor jonge mensen die ervaring op willen doen en impact willen maken. Kom jij ons team versterken?

Vacature behandelaar

Wij zijn op zoek naar freelance behandelaars! Voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren, freelance behandelaars en therapeuten om mee samen te werken en die zich voor langere tijd als behandelaar willen verbinden aan Trafieq.