Skip to main content

Maatwerk

Wanneer mensen van binnenuit een drijfveer voelen om zich op een bepaalde manier te gedragen, is de kans op blijvende gedragsverandering groot. Wij stimuleren deze intrinsieke motivatie van onze cursisten door aan te sluiten bij hun dagelijkse praktijk.

Dit vergroot ook het leerrendement. 

Hoe vinden we die aansluiting? Door een koppeling te maken met de cultuur van de organisatie of de actualiteit. Daarvoor levert Trafieq maatwerk!

Bij een maatwerkoplossing inventariseert Trafieq in een persoonlijk gesprek jullie specifieke wensen als organisatie. We kijken bijvoorbeeld naar; de cultuur van de organisatie, aanleidingen voor een cursus of thema, specifieke leerdoelen, de opzet van het programma en nazorg en borging van de investering. 

Ook behoefte aan een cursus die naadloos aansluit bij de wensen en doelen van jullie organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 030 - 30 70 203.

Meer informatie

Leeromgeving

Online, Incompany, Zeist, Blended

Educatievorm

Cursus, Workshop, Voorlichting, E-learning, Training

Thema

Verkeer, Alcohol, drugs en medicijnen, Veiligheidscultuur, Duurzame inzetbaarheid, Preventie, Empowerment, Samenwerken, Leiderschap, Gesprekstechnieken