Skip to main content

Keurmerken

ISO certificaten

Sinds 2021 heeft Trafieq een formele erkenning ontvangen voor haar zorgvuldige werkwijzen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging. We zijn nu voor ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat Trafieq op kwaliteit en informatiebeveiliging haar zaken uitstekend op orde heeft én houdt. Dat geeft zekerheid en vertrouwen voor jou als klant.

NRTO-keurmerk

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Trafieq voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Als lid conformeren we ons aan de gedragscode NRTO. Zo weet je zeker dat ons trainingsbureau de kwaliteit en professionaliteit levert die je voor jouw organisatie wenst!

Vertrouwen

Onze ISO certificaten en keurmerken geven vertrouwen dat Trafieq doet wat ze belooft. We zijn duidelijk in onze aanpak en in de resultaten die je als organisatie kunt verwachten. Tot slot werken we altijd volgens de laatste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dat is voor jouw organisatie een zorg minder!

 

 

Trafieq ISO 9001
Trafieq ISO 27001
NRTO