Hoera! Trafieq is ISO gecertificeerd! Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons heel belangrijk. Trafieq doet er alles aan om gegevens van ons en onze relaties optimaal te beschermen. Wij hebben daarom niet één, maar zelfs twee certificaten behaald: ISO 9001 en ISO 27001. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? 

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Trafieq heeft de inhoud van de website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Trafieq streeft ernaar dat alle geboden informatie op de website correct en actueel is. Trafieq kan echter niet garanderen dat de inhoud van de website en in het bijzonder de daarin vervatte informatie en gegevens te allen tijde en in alle opzichten juist, volledig en actueel zijn. Trafieq aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie.

Trafieq is landelijk uitvoerder van alle wettelijk verplichte educatieve maatregelen die worden opgelegd bij alcoholgebruik of onveilig rijgedrag in het verkeer (LEMA, EMA, en EMG).  Voor alle cursussen geldt: weigert de betrokkene deelname, dan wordt het rijbewijs ongeldig verklaard. Vanwege het wettelijke kader worden de educatieve maatregelen geprotocolleerd uitgevoerd: de inhoud, volgorde en duur van de maatregel staan vast. Onze trainers werken oordeelvrij, zónder vermanend vingertje. De educatieve maatregelen zijn erop gericht om herhaling te voorkomen.

 

Klanten aan het woord over het rendement van een goed alcohol-, drugs- en medicijnenbeleid. Cursisten van de Code 95 leefstijl cursus vertellen wat ze eraan gehad hebben.

Trafieq educatie en advies BV begeleidt verandering van gedrag. Wij brengen mensen in beweging om zelf meer verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, gezondheid en samen werken.

Wij doen dit via training, advies en andere ondersteunende diensten. Zowel voor bedrijven, als in de publieke sector.

De weg naar de oplossing voor een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkvloer is een waar doolhof. Trafieq weet de weg en neemt uw bedrijf graag mee via de kortste route.

Wij zijn op zoek naar freelance behandelaars!

Voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren, freelance behandelaars en therapeuten om mee samen te werken en die zich voor langere tijd als behandelaar willen verbinden aan Trafieq.

Trafieq registreert en verwerkt persoonsgegevens van bezoekers op haar website uitsluitend in overeenstemming met het doel waarvoor deze verkregen zijn. Trafieq maakt alleen gebruik van functionele, technische en analytische cookies. Als je je gegevens invult op een formulier, bewaart Trafieq die gegevens tot opzegging (afmeldlink in de nieuwsbrief). Klik hier voor de volledige privacyverklaring van Trafieq Groep BV. Lees hier de algemene voorwaarden van Trafieq educatie en advies BV.