Skip to main content

Het leven is als fietsen. Om in balans te blijven moet je in beweging blijven.

Albert Einstein

Het leven is als fietsen. Om in balans te blijven moet je in beweging blijven.

Albert Einstein

Trafieq: mensen in beweging

Een betere wereld begint bij mensen die zelf verantwoordelijkheid nemen. Voor veiligheid, vitaliteit en verbinding. Zorg – voor jezelf en voor elkaar- en eigenaarschap leiden tot meer geluk en betere prestaties. Daar zet Trafieq zich elke dag opnieuw voor in. Wij geloven in de eigen kracht van mensen!

Werken bij Trafieq

Wil jij mensen in beweging brengen? Ze motiveren om zelf verantwoordelijkheid te nemen? Vind jij het belangrijk om met je werk een maatschappelijke bijdrage te leveren? Dan zit je bij Trafieq op de juiste plek! Wij zijn altijd benieuwd naar nieuw talent. Voor stages en werkplekken, in loondienst of freelance.

Onze geschiedenis

Wat in 2008 begon als een klein collectief van zelfstandige trainers is uitgegroeid tot een volwassen advies- en trainingsorganisatie. Verandering van gedrag werd de rode draad in ons werk. Onze reis zit vol verhalen, die laten zien waar we vandaan komen en waar we voor staan. We vertellen ze graag!

Keurmerken

Trafieq staat voor kwaliteit en aansluiting bij de vraag van de opdrachtgever. We investeren veel in de ontwikkeling van onze trainers en adviseurs. Ook als organisatie blijven wij in beweging. Zo kunnen we de beste kwaliteit leveren. Elke dag zien we dat bevestigd door onze keurmerken, klanten en ISO certificaten!

Gedragscode

Trafieq heeft haar belofte aan klanten, deelnemers en opdrachtgevers verwoord in een gedragscode. Deze gedragscode is leidend in het dagelijkse werk van onze mensen. Hier staan we voor. We worden dan ook graag aangesproken op eventuele afwijkingen van deze gedragscode.

 

Onze Partners

De Veiligheidskundige
Advocaat Geevers
CZ
Expertisecentrum WAD
Veilig Verkeer NL
Institute VIAS
Verslavingspraktijk Consistent
ABW
NLVI