Skip to main content

Onze visie

Visie

Trafieq gelooft in de kracht van mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding. Wij brengen mensen in beweging en ondersteunen daarbij. Zo kunnen zij het beste in zichzelf naar boven halen: groeien en bloeien! Wij leveren advies, training, voorlichting, coaching en begeleiding. Dat doen wij vanuit een brede expertise op gedragsverandering in het verkeer, op de werkvloer en in de samenleving. Dat vraagt om kwaliteit: wetenschappelijk onderbouwd, op maat gemaakt en met aansluiting op de doelgroep.

Onze belofte (hoe)

Trafieq staat voor kwaliteit en aansluiting bij de vraag van de opdrachtgever. Wij blijven leren en staan open voor feedback. Wij verbeteren onze dienstverlening en processen continu. Wij investeren veel in de ontwikkeling van onze trainers en adviseurs. Ook zelf blijven wij in beweging. Dat doen we sinds onze oprichting en zullen we blijven doen. Dat zeggen wij niet alleen zelf. Onze ISO-certificaten voor kwaliteit en informatiebeveiliging en onze klanten bevestigen dit.

Drijfveer (waarom)

Iedere dag dragen wij bij aan een betere wereld. Die begint met mensen die zelf verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding. Eigenaarschap en zorg (voor jezelf en voor elkaar) levert meer geluk op en zorgt voor betere resultaten. Wij geloven in de eigen kracht van mensen. Wij helpen en stimuleren mensen bij het nemen van hun verantwoordelijkheid.

Onze klanten en partners

Onze klanten en partners delen ons positief mensbeeld en willen het beste halen uit collega’s, medewerkers en medemensen. Zij nemen het begrip ‘human capital’ serieus: mensen zijn niet alleen een ‘resource’, maar verdienen een prettige en professionele benadering met goede ondersteuning. Onze klantenkring is divers: in de publieke sector, in de (maak) industrie, in de havens, in vervoer en transport, het onderwijs, zorg en verzekeringen, de nucleaire, petrochemische en voedingsmiddelenindustrie.