Skip to main content

Tugba Nalbant nieuwe manager support / plaatsvervangend directeur

Tugba Nalbant nieuwe manager support / plaatsvervangend directeur

Trafieq zoekt een stevige manager die het team support aanstuurt. Zo begon de vacature die we in september 2023 plaatsten. Nou, die stevige manager hebben we gevonden: sinds 1 december 2023 versterkt Tugba Nalbant onze organisatie. Het management van Trafieq is daarmee compleet.

Op Tugba’s bordje ligt het aansturen van het team support, dat bestaat uit professionals op het gebied van financiën, planning, communicatie, producten en programma’s. Dat team ondersteunt onze trainers, zodat zij optimaal hun werk kunnen doen: trainingen geven op het terrein van gedragsverandering. Als plaatsvervangend directeur sluit ze desgewenst aan bij het directieoverleg. In de aansturing van de hele organisatie werkt Tugba nauw samen met algemeen directeur Robert Mazier en vier  coördinerend trainers, én ze voert het accounthouderschap met het CBR. 

Waardevolle aanvulling

Wat Tugba meebrengt, naast een ruime ervaring in het aansturen van verschillende soorten teams van professionals in uiteenlopende organisaties? Rust, structuur, een open mind, een brede interesse, een hands-on mentaliteit en het vermogen om grip te krijgen op processen en workflows. Met andere woorden: Tugba is een waardevolle aanvulling, en ze past ook nog eens uitstekend in de bedrijfscultuur van Trafieq.

Dat vindt ze zelf ook: “Deze baan is mij op het lijf geschreven. Het is geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van Trafieq.” Wat haar het meest aansprak in de functie? De diversiteit in haar takenpakket: “Met name het optimaliseren van processen, kijken naar mogelijkheden om te automatiseren en meedenken over  verbeteringen, daar krijg ik veel energie van. En ik doe het ook nog eens samen met een enthousiast, loyaal en leuk team!”

Het draait om mensen

Mogen we voorzichtig concluderen dat Tugba’s eerste maanden haar goed bevallen zijn? “Ik ben met open armen ontvangen door team support en door de trainers,” zegt ze. “We hebben mooie uitdagingen en plannen voor de komende tijd. Ik kijk daar erg naar uit.” Om kennis te maken met het werk van Trafieq heeft Tugba meegelopen met een EMG-training: “Dat was een zeer mooie ervaring die ik niet gauw zal vergeten. De kracht van Trafieq zit in de mensen, dat is door de hele organisatie voelbaar. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.” 


Trafieq is de deskundige in het concreet toepassen van duurzame gedragsverandering in bedrijven en organisaties, op het gebied van veiligheid, vitaliteit en verbinding. Onze ambitie voor de komende jaren is groei: we willen meer bedrijven en organisaties ondersteunen met programma’s voor gedragsverandering. We zijn ervan overtuigd dat Tugba een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het verwezenlijken van die ambitie.