Waarom kiezen werkgevers voor de Code 95 cursus Leefstijl van Trafieq?

Waarom kiezen werkgevers voor de Code 95 cursus Leefstijl van Trafieq?

Er bestaat nog veel onwetendheid over de invloed van alcohol, drugs en medicijnen op de hersenen. De Code 95 cursus Leefstijl van Trafieq biedt uitkomst. De focus van deze cursus ligt op de nadelige gevolgen van alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer. Hoe lang duurt het voordat een biertje of een jointje is verdwenen uit het lichaam? En wat is een standaard glas bier? Een fluitje of een flesje? Welke invloed heeft antibiotica op de afbraak van alcohol? Welke invloed hebben benzodiazepines op de rijvaardigheid? Uiteraard is er in de cursus ook veel aandacht voor de bevordering van een gezonde leefstijl zoals gezond eten, gezond bewegen, stoppen met roken en omgaan met stress.

Restalcohol

Iedere beroepschauffeur weet het: alcoholgebruik en verkeersdeelname gaan niet samen. Toch ontmoeten wij in onze trainingen van de educatieve maatregelen (Lema en Ema) regelmatig chauffeurs die met (rest)alcohol op achter het stuur zijn aangehouden. Restalcohol is alcohol van de vorige avond. Rijden onder invloed kan desastreus zijn voor beroepschauffeurs en hun werkgevers. Bewustwording en gedragsverandering kan veel leed, hoge kosten en persoonlijke en zakelijke schade voorkomen.

Heeft u interesse in een van de extra Code 95 Leefstijl cursussen van Trafieq? Mail naar advies@trafieq.nl of bel naar: 030 - 30 70203!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

We brengen jou, je organisatie of je medewerkers graag in beweging.

Algemene informatie

Algemene informatie

Adresgegevens


© Trafieq | Ontwerp: Elephant Design | Realisatie: WebLab42