Skip to main content

Bestelling ADM Beleidstool

Inleiding ADM-Beleidstool

U wilt voorkomen dat medewerkers onder invloed van middelen aan het werk zijn. Dit wilt u goed en snel regelen door een gedegen en juridisch consistente aanpak waarbij u over alle relevante zaken goed heeft nagedacht.

De online ADM-beleidstool van Trafieq ondersteunt u hierbij op een eenvoudige, praktische wijze. U kiest hiermee voor gemak en kwaliteit. U kunt de beleidstool op het werk invullen, alleen of met collega’s. U ontvangt per mail de kant-en-klare beleidsteksten.

Met de ADM-beleidstool levert u een waardevolle bijdrage aan de veiligheidscultuur binnen uw bedrijf. Het resultaat is een verhoging van de arbeidsproductiviteit en een vermindering van ziekteverzuim, fouten en ongelukken.

Kosten ADM-Beleidstool

De ADM-beleidstool kost € 495 ex. BTW. U krijgt hiermee direct na betaling toegang tot de vragen van de ADM-beleidstool: plug & play. Met de ADM-beleidstool stelt u eenvoudig uw eigen ADM-beleid op, door het beantwoorden van vragen of het kiezen van voor uw bedrijf relevante keuze-opties.

Na het invullen van alle vragen heeft u een kant-en-klaar ADM-beleid, op maat voor uw persoonlijke situatie. Desgewenst kunt u dit beleid vormgeven in uw huisstijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het invullen van het bestelformulier ontvangt u via een bevestigingsmail een betaallink. U betaalt via iDEAL. Na betaling ontvangt u per email een link naar hoofdstuk 1 van de tool en kunt u direct met de ADM-beleidstool aan de slag! U doorloopt hiervoor zeven hoofdstukken. Met ieder hoofdstuk vult u uw ADM-beleid verder in tot een volledig geheel.

Wilt u collega's betrekken bij het invullen? Dan kunt u dat bij uw bestelling aangeven; de link naar hoofdstuk 1 kan naar maximaal drie collega's worden verstuurd.

Onze handige invulhulp toont u hoe de ADM-beleidstool werkt en ondersteunt u bij het invullen. Bij sommige vragen ziet u een ‘pop-up’ verschijnen, met een (juridisch) advies of voorbeeld. Deze voorbeelden komen uit bestaande en juridisch getoetste beleidsstukken. Ook wordt gewerkt met kant-en-klare teksten die u eenvoudig kunt invoegen, al dan niet nadat u de tekst zelf op maat heeft gemaakt.

Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw naam in
Vul uw functie in
Vul uw mailadres in
Vul de straatnaam in
Vul het huisnummer in
Vul de postcode in
Vul de plaatsnaam in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoerHoeveel personen gaan de tool invullen?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vink aan dat u akkoord gaat met de voorwaarden