Skip to main content

Marion

Niet alles wat je inziet kan veranderd worden, maar niets kan veranderen voordat je het inziet.

Marion

Mijn achtergrond ligt in de zorg waar ik in de jaren '80 startte als verpleegkundige voor mensen met een verstandelijke beperking. Na een aantal jaren werd ik manager in de semimurale en ambulante sector. Op die plek verzorgde ik trainingen en teamcoaching en zo kwam het dat ik in 2001 verder ging als zelfstandig trainer.

Ik geef training bij tal van bedrijven in verschillende sectoren. Daarvoor zet ik mijn kennis van diverse thema’s in, zoals: Gedragsverandering, Teamvorming, Communicatie, Alcohol en Gedrag in Verkeer en Timemanagement. "Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden" zeg ik wel eens, dus ik blijf mij professioneel ontwikkelen.

Cursisten vinden mij energiek, een snelle denker, creatief, prettig confronterend, grappig, enthousiasmerend en resultaatgericht. Gelukkig maar, want een van de leukste kanten van het trainersvak vind ik het ontmoeten van mensen en het samen ontdekken wat nodig is voor verdere ontwikkeling. Het ontwikkelen en benutten van ieders talent, dat geeft energie!

Contact met Marion

Vul je naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Ongeldige invoer
Bericht is leeg

Zet een vinkjeKies een of meer nieuwsbrieven