Skip to main content

Trainers Code95

Wil jij mensen in beweging brengen? Wil jij mensen motiveren om zelf verantwoordelijkheid te nemen? Vind jij het belangrijk om met je werk ook een maatschappelijke bijdrage te leveren? Bij Trafieq kun je als trainer hier volop mee aan de slag!

Over Code95 en workshops Alcohol, Drugs en Medicijnen
Code95 is verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken. Om de Code95 te behouden volgen chauffeurs iedere 5 jaar 35 uur nascholing. Trafieq is erkend Code95 opleider en expert in het geven van (verplichte) nascholingen. Trafieq biedt daarnaast scholing rond alcohol, drugs en medicijnen op de werkvloer. De workshop ADM wordt onder meer ingezet in de vrije ruimte in het dagprogramma's van de Code95 training. 

Wij werken nauw samen met ruim 50 trainers en coaches om iedere dag in heel Nederland training te geven op het gebied van veiligheid, vitaliteit en verbinding. 

Voor Code95 Leefstijl en Fysieke Belasting, en voor onze workshop Alcohol, Drugs en Medicijnen, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Zie jij, net als wij, deze verplichte nascholing als een kans om een inspirerende training te geven?  Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Ook freelance trainer bij Trafieq worden?
We zijn op zoek naar freelance trainers die workshops ADM en Code95 willen geven. Belangrijke voorwaarden:

  • Je hebt aantoonbaar ruime ervaring als trainer
  • Je hebt ervaring met het geven van Code95 trainingen, liefst Fysieke Belasting en Leefstijl
  • Je hebt kennis over het onderwerp ADM 
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep
  • Je bent reflectief
  • Je kunt goed werken in een protocollaire setting
  • Woonplaats in de omgeving van Dordrecht is een pré
  • Spreekvaardigheid Engels en Duits is een pré

Wij bewegen mensen om meer verantwoordelijkheid te nemen voor vitaliteit, veiligheid en verbinding. Dat is ons motto en daar gaan we voor.
Dus, heb jij ervaring met het geven van Code95 trainingen, kennis over het onderwerp ADM en ben je geïnteresseerd zijn om je  voor langere periode bij ons aan te sluiten? Kom dan ook in beweging en solliciteer! Stuur je motivatie en CV naar: .

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Robert Mazier via .